Ett rent valår med tryckta disktrasor från Reklamtrasan!

Det har nog inte undgått någon att det är valår i år. Socialdemokraterna i Falkenberg och Lekeberg har gjort det enda rätta och tryckt upp disktrasor – en ypperlig profilprodukt som syns och ligger framme i hemmet. I förra valet så hade vi också en del propåer som exempelvis Miljöpartiet i Olofström som tryckte upp en stilren trasa. De har också i år kommit tillbaka för en uppdaterad version som kommer att levereras de närmsta veckorna – vi återkommer med bildbevis. Tillhör du också ett parti så se till att passa på och trycka upp era egna disktrasor med tryck.

Självklart är Reklamtrasan politiskt obunden. Vi vill bara lyfta fram bra exempel på hur man enkelt och billigt kan använda disktrasor för att få ut sitt budskap. Så kom igen nu – sossar, miljöpartister, allianspartier och så vidare – se till att höra av er så fixar vi tillsammans ihop en riktigt slagkraftig disktrasa.

P.S. ni vet väl att våra disktrasor trycks i Sverige med miljövänlig färg. Disktrasor består av cellulosa och bryts ner i naturen på bara ett par veckor D.S.

 

Rent08 har tryckt disktrasor som återfinns i matlådor från Matkomfort

En av våra återkommande kunder är Rent08 som köpt disktrasor med tryck av oss vid ett par tillfällen. Det är ett företag som arbetar med städning, både för privatpersoner och företag. Disktrasor med tryck är så klart en ypperlig produkt för ett sådant företag att sprida sitt budskap via.

Döm av vår glada förvåning när vi i veckans låda från Matkomfort (ett företag som levererar matlådor) hittade en av de disktrasor som vi just tryckt upp. Ett jättebra samarbete tycker vi!

Rent08 disktrasor med tryck

Snart går 2017 in i 2018

Det börjar att lacka mot jul och julstämningen börjar så sakteliga infinna sig på kontoret. Beställningar som inkommer innan den 8 december kommer vi att kunna leverera på denna sida nyår, så det är hög tid att skicka in en förfrågan nu.

Vi på Reklamtrasan kommer att vara lediga från den 22 december och fram till 2 januari för att vara helsäkra på att all julskinka blir uppäten. Självklart har vi bevakning på e-post under tiden, men produktionen kommer att vara stängd. Vi har redan börjat se fram emot nästa år och hoppas att få se nya och gamla kunder på andra sidan årsskiftet!

Sommarstängt 2017

Reklamtrasan tar nu semester i två veckor och tar det lite lugnt på stranden. Vi önskar er alla go’ sommar med mycket sol, bad och glass! I augusti är vi tillbaka och trycker disktrasor för fullt.

 

sommarledigt, disktrasor med tryck

Tjäna pengar på disktrasor med tryck

Reklamtrasan har kört på i full fart under januari, både i skidspåren och i tryckeriet. Vi har ett kul budskap till alla er som är involverade i klubbar och föreningar ute i landet, nämligen att det är enkelt att tjäna pengar på disktrasor med tryck – till träningslägret, till cupen, eller till ett nytt träningsställ!

Tjäna pengar på disktrasor med tryck

Disktrasor är en mycket bra produkt för alla föreningar och klubbar. Det är kul för alla supportrar att få ha något i hemmet som påminner om deras favoritklubb. Disktrasor är ju dessutom något som alltid används i hemmen  och som vinner mycket på att livas upp med en trevlig logga.  Det är även en chans för klubben att tjäna en välbehövlig slant till nästa cup eller träningsläget när man tröttnat på att sälja lotter. Du som företräder en klubb eller förening, vänta därför inte utan hör av er till oss på Reklamtrasan!

Ha koll på hälsan, ny disktrasa

Ny disktrasa tryckt. Denna gång med ett allvarligt budskap, även om det förs fram på ett lite finurligt sätt. Hjärnkoll Skåne arbetar med att synliggöra psykisk ohälsa i arbetslivet och att öka kunskap om det. Bland annat har Hjärnkoll (totalt) 350 ambassadörer som föreläser om sina erfarenheter om psykisk ohälsa. Låter helt klart som ett lovvärt syfte och vi önskar dem all lycka till!

Disclaimer: Reklamtrasan är inte på något sätt knutna till Hjärnkoll Skåne, utan vill bara lyfta fram den snygga och finurliga disktrasan som hjälper dem att nå ut med sitt budskap

Ibland suger livet disktrasa

God Jul!

Reklamtrasan vill efter en höst med mycket arbete passa på att önska er alla en riktigt God Jul! Hoppas att maten smakar fint, att tomten är snäll och att ni tar hand om varandra. Vi är tillbaka igen direkt efter nyår för nya tag och nya kunder!

Disktrasa – men vad betyder texten?

Ny snygg disktrasa tryckt, denna gången för Local Hero på Hönö. Men vad betyder egentligen texten? Efter lite googlande efter bohuländska ord tror vi att ”Det ordnar sig i havet” nog ligger närmast till hands. Och visst ordnar det sig oftast! Snart är sommaren här… Besök gärna Local Heros Facebook-sida.

Disktrasa Local Hero

Roliga äppelgröna disktrasor

Vi har nyligen haft två kunder som beställt äppelgröna disktrasor med väldigt roliga tryck, väl värda ett omnämnande här på bloggen. Besök gärna www.studentostersund.se och www.miljoklokakontor.se.

IMG_6763IMG_6764

Tillbaka i full fart!

De flesta är fortfarande på semester, men nu är vi tillbaka och rullar i gång lite lätt inför hösten! Maken till regnig sommar får man väl leta efter, så då känns det inte så farligt att vara tillbaka på kontoret. Det har trillat in en del förfrågningar på disktrasor under semesterperioden som vi tar tag i nu, så håll ut ni som har väntat ett par dagar på återkoppling!

Jag vill även passa på att slå ett slag för vår systersida www.reklamhandduken.se – sköna handdukar med tryck till en billig peng!

Väl mött!

regnig sommar