Sommarstängt 2017

Reklamtrasan tar nu semester i två veckor och tar det lite lugnt på stranden. Vi önskar er alla go’ sommar med mycket sol, bad och glass! I augusti är vi tillbaka och trycker disktrasor för fullt.

 

sommarledigt, disktrasor med tryck

Tjäna pengar på disktrasor med tryck

Reklamtrasan har kört på i full fart under januari, både i skidspåren och i tryckeriet. Vi har ett kul budskap till alla er som är involverade i klubbar och föreningar ute i landet, nämligen att det är enkelt att tjäna pengar på disktrasor med tryck – till träningslägret, till cupen, eller till ett nytt träningsställ!

Tjäna pengar på disktrasor med tryck

Disktrasor är en mycket bra produkt för alla föreningar och klubbar. Det är kul för alla supportrar att få ha något i hemmet som påminner om deras favoritklubb. Disktrasor är ju dessutom något som alltid används i hemmen  och som vinner mycket på att livas upp med en trevlig logga.  Det är även en chans för klubben att tjäna en välbehövlig slant till nästa cup eller träningsläget när man tröttnat på att sälja lotter. Du som företräder en klubb eller förening, vänta därför inte utan hör av er till oss på Reklamtrasan!

Ha koll på hälsan, ny disktrasa

Ny disktrasa tryckt. Denna gång med ett allvarligt budskap, även om det förs fram på ett lite finurligt sätt. Hjärnkoll Skåne arbetar med att synliggöra psykisk ohälsa i arbetslivet och att öka kunskap om det. Bland annat har Hjärnkoll (totalt) 350 ambassadörer som föreläser om sina erfarenheter om psykisk ohälsa. Låter helt klart som ett lovvärt syfte och vi önskar dem all lycka till!

Disclaimer: Reklamtrasan är inte på något sätt knutna till Hjärnkoll Skåne, utan vill bara lyfta fram den snygga och finurliga disktrasan som hjälper dem att nå ut med sitt budskap

Ibland suger livet disktrasa

God Jul!

Reklamtrasan vill efter en höst med mycket arbete passa på att önska er alla en riktigt God Jul! Hoppas att maten smakar fint, att tomten är snäll och att ni tar hand om varandra. Vi är tillbaka igen direkt efter nyår för nya tag och nya kunder!

Disktrasa – men vad betyder texten?

Ny snygg disktrasa tryckt, denna gången för Local Hero på Hönö. Men vad betyder egentligen texten? Efter lite googlande efter bohuländska ord tror vi att ”Det ordnar sig i havet” nog ligger närmast till hands. Och visst ordnar det sig oftast! Snart är sommaren här… Besök gärna Local Heros Facebook-sida.

Disktrasa Local Hero

Roliga äppelgröna disktrasor

Vi har nyligen haft två kunder som beställt äppelgröna disktrasor med väldigt roliga tryck, väl värda ett omnämnande här på bloggen. Besök gärna www.studentostersund.se och www.miljoklokakontor.se.

IMG_6763IMG_6764

Tillbaka i full fart!

De flesta är fortfarande på semester, men nu är vi tillbaka och rullar i gång lite lätt inför hösten! Maken till regnig sommar får man väl leta efter, så då känns det inte så farligt att vara tillbaka på kontoret. Det har trillat in en del förfrågningar på disktrasor under semesterperioden som vi tar tag i nu, så håll ut ni som har väntat ett par dagar på återkoppling!

Jag vill även passa på att slå ett slag för vår systersida www.reklamhandduken.se – sköna handdukar med tryck till en billig peng!

Väl mött!

regnig sommar

Sommarstängt 2015

Vi insåg just att det inte blivit så många inlägg här under våren. Skärpning utlovas efter sommaren, det är alltid inspirerande att se alla olika tryck som vi mottar!

Även i år håller produktionen stängt mellan vecka 28 och 31. Vi svarar fortfarande på e-mail och telefon, men ha gärna lite överseende om inte svaret kommer omedelbart med vändande post. Vi vill passa på att tacka alla  kunder och önska er en riktigt skön semester! Vi vill även påminna alla föreningar att det direkt efter sommaren börjar att bli dags att beställa årets disktrasor. Hösten brukar vara högsäsong för att sälja dessa.

Vi hoppas att vi hörs av efter sommaren!

Disktrasor med tryck till er förening!

Reklamtrasan är nu tillbaka i full fart efter en välbehövlig jul-ledighet. Vi önskar alla våra nuvarande och blivande kunder en riktigt god fortsättning. 2014 var ett spännande år för oss och vi hoppas att 2015 också blir ett bra år!

Tips till föreningar – disktrasor med tryck

Höga Kusten Hockey beställde nyligen disktrasor av oss. Vi tyckte att de blev kanonbra och loggan signalerar verkligen fart och fläkt, som sig bör för en hockey-klubb. Just disktrasor är en väldigt bra profilprodukt för föreningar och klubbar. Det är kul för alla supportrar att få ha något i hemmet som påminner om deras favoritklubb. Disktrasor är ju dessutom något som alltid används i hemmen  och som tjänar mycket på att piffas upp med en trevlig logga.  Samtidigt är det en chans för klubben att tjäna en välbehövlig slant till nästa cup eller träningsläget när man ledsnat på att sälja triss- eller bingo-lotter. Så om du representerar en klubb eller förening, tveka inte utan hör av er till oss på Reklamtrasan!

Höga Kusten Hockey disktrasor / disktrasa

Stående disktrasor!

Disktrasor går att trycka både liggande och stående, beroende på hur ert motiv ser ut. Det absolut vanligaste är ett liggande motiv, men för att illustrera hur snyggt ett stående tryck kan bli bifogar vi här två stycken sådana tryck som vi nyss gjort!

Greatest disktrasaSpill safety disktrasa